Harding med tre rammeavtaler

Publisert 1. juli 2014

Har inngått kontrakt med Statoil, Petrobras og A.P. Møller Mærsk. – Fantastisk, sier Harding-direktør Styrk Bekkenes.,Harding har de siste ukene signert tre store og strategisk viktige rammeavtaler med Statoil, Petrobras og A.P. Møller Maersk.

Signeringen av tre nye rammeavtaler gir det globale nettverket regelmessige oppdrag for shippinggiganten A.P. Møller Maersk og oljeselskapene Statoil og Petrobras de neste fem åra.

– Dette vitner om at vår globale satsing på å vere en totalleverandør både av utstyr og komplette servicetjenester er en rett prioritering for selskapet, sier Styrk Bekkenes, administrerande direktør i Harding.

Statoil er Hardings største kunde på norsk sokkel, med mer enn 120 livbåtsystemer i drift. Selskapet har nå inngått en rammeavtale med Harding som omfattar leveranser av livbåtsystem til nye installasjoner, utbytting av livbåtsystem på eksisterende installasjoner samt ombygginger, modifikasjoner, vedlikehold og onshore services. Avtalen går over fem år, med opsjon på ytterligere tre pluss tre år.

Med brasilianske Petrobras, verdens tredje største oljeselskap, har Harding inngått en flåteserviceavtale som omfatter 68 livbåter fra ulike produsenter. 13 av disse er installert på plattformer. Harding sin oppgave blir å utføre periodiske inspeksjoner, tester og vedlikehold.

– Avtalen er starten på et langsiktig samarbeid med Petrobras, og har stor strategisk verdi for satsingen vår i det brasilianske markedet, sier Bekkenes.

Den globale shippinggiganten A.P. Møller Maersk har signert en rammeavtale med Harding som omfattar utskifting av livbåtkroker på store deler av flåten deres. I første omgang skal 82 skip med til sammen 164 livbåter utstyres med nye kroker, som er en vital komponent for lårelivbåter. Med nye kroker installert, vil livbåtene oppfylle de nye trygghetskravene som er nedfelt i det internasjonale MSC 1392-regulativet. Rammeavtalen med A.P. Møller Maersk omfatter også regelmessige inspeksjoner av livredningsutstyret på alle Maersk-skip hvert femte år, samt leveranser av reservedeler.

– At vi inngår denne avtalen med et av verdens største rederi innen shipping og offshore er en fjær i hatten for Harding. Vi har jobbet lenge med denne kontrakten, selvsagt i skarp konkurranse med flere andre gode tilbydere og jeg tror at vår satsing på å være tilstede for kundene våre globalt, har vippet denne i vår favør, sier Bekkenes.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger