Head Energy med Aasta-kontrakt

Publisert 5. juni 2013

Head Energy har inngått en kontrakt for leveranse av ingeniørtjenester til Technip Houston/Technip USA INC. Avtalen gjelder NORSOK-team i forbindelse med bygging av Aasta Hansteen.,- Jakten på kvalifisert personell er allerede i gang, skriver Head Energy i en melding.

Head Energy har inngått en kontrakt for leveranse av ingeniørtjenester til Technip Houston, og gjelder NORSOK-team i forbindelse med bygging/engineering av Aasta Hansteen.

– Head Energy fortsetter å levere ingeniørtjenester til internasjonale prosjekter. NORSOK-team er allerede levert til Martin Linge prosjektet i Paris og nå er det Aasta Hansteen prosjektet hos Technip i Houston som står for tur. Også her er det NORSOK- team som skal leveres for å sikre engineering og bygging etter norske standarder, skriver Head i meldingen.

– Å få levere personell til internasjonale prosjekter gir oss nye muligheter og en enda større bredde. Dette viser at vi er en betrodd leverandør i bransjen og at vi klarer å knytte til oss den riktige kompetanse som gir oss innpass i store prosjekter også utenfor Norge. Vi er veldig godt fornøyde med denne avtalen, sier CEO i Head Energy, Morten Leikvoll.

Prosessen med å sette sammen NORSOK-team til Technip Houston er allerede i gang, ledet av Team Manager Sjur Storaas, og oppstart av arbeidet er nært forestående, ifølge selskapet.

– I hovedsak er det multidisiplin ingeniørkompetanse som er aktuelt for prosjektet, står det i meldingen.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger