KUPA ble ISO-sertifisert

Trond Slettbakk og Anette Ekman kan stolte konstatere at KUPA i Hasratd nå er ISO-sertifisert. (Foto: Gunnar Lund/KUPA)
Publisert 5. januar 2015

– Sertifiseringen er det synlige beviset på at vi har nådd en viktig milepæl i vårt arbeid med å levere gode utviklingstjenester til kunder og samarbeidspartnere, sier administrerende direktør i organisasjonen, Trond Slettbakk.
Kunnskapsparken Nord AS ble i desember 2014 sertifisert av Teknologisk Institutt og Norsk akkreditering etter ISO-standarden ”9001: 2008.” Sertifiseringen gjelder for prosjekt- og kompetansetjenester som bidrar til utvikling av robuste bedrifter, kommersialisering av produkter og tjenester, rekruttering og økt samhandling skole – næringsliv.

– Vi har arbeidet med utvikling og utprøving av vårt kvalitetssystem i mer enn 1 ½ år. Systemet omfatter rutiner i organisasjonen som er nødvendige for at tjenester og produkter som leveres er i henhold til kundenes krav og våre standarder. Vi registrerer kontinuerlig avvik og tilbakemeldinger fra kunder, og dette gir oss et godt grunnlag for å bli stadig bedre. Sertifiseringen er det synlige beviser på at vi har nådd  en viktig milepæl i vårt arbeid med å levere gode utviklingstjenester til kunder og samarbeidspartnere, sier administrerende direktør Trond Slettbakk til KUPAs hjemmesider.

Kvalitetsleder Annette Ekman har det daglige ansvaret for kvalitetssystemet.

– Sertifiseringen bidrar til at organisasjonen har enda større fokus enn tidligere på kundetilfredshet. Vi har fått gode systemer som minsker alle typer risiko, gir gode muligheter til kontinuerlig forbedringer av systemer, arbeidsformer og rutiner. Vi skal i framtiden levere de beste tjenestene til fornøyde kunder.

Kunnskapsparken Nord utvikler nordnorsk leverandørindustri innen områdene olje og gass, oljevern, oljevernberedskap og fornybar energi. Vi arbeider både med bedrifter og bedriftsklynger, og har et omfattende industri- og forretningsnettverk som vi aktivt bruker for å tilpasse våre team til den enkelte bedrifts behov.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger