MSS samarbeider med BLH-DOM Integrity Solutions

(Foto: MSS)
Publisert 18. desember 2014

Blir samarbeidspartner i det norske markedet, for en løsning utviklet for å forhindre å bli truffet av fallende gjenstander.

Selskapet blir strategisk samarbeidspartner i det norske markedet for produktet BLH STOP DROP SAFETY BARRICADING SYSTEM, en løsning utviklet for å forhindre en av de vanligste årsakene til arbeidsrelaterte skader, nemlig det å bli truffet av en fallende gjenstand.

Løsningen er et netting- og monteringssystem utviklet av det australske selskapet BLH Safety Solutions og blir fremstilt i resirkulerbart brannbestandig komposittmateriale. Dette beskyttelsessystemet er svært enkelt og hurtig å montere på rekkverk, leidere, stillas og alle typer tilkomstplattformer osv.

– Dette går som hånd i hanske med vår eksisterende produktportefølje, som består av tilkomstløsninger i brannbestandig kompositt slik som gitterrister, rekkverk og komplette mindre tilkomstplattformer. Vi kan nå tilby enda mer komplette løsninger, sier leder for forretningsutvikling i MSS Morten Alstadsæther.

– Og det faller inn i kategorien av innovative vedlikeholdsfrie lettvekts løsninger, noe som er av stor betydning for offshorerelatert virksomhet, tilføyer daglig leder i MSS Kjetil Jacobsen.

På norsk sokkel er fallende gjenstander en av de vanligste årsakene til arbeidsrelaterte hendelser.

– Rundt 60 prosent av alle alvorlige hendelser, samt dødsulykker i olje- og gassindustrien, er forårsaket av fallende gjenstander, forteller daglig leder i BLH-DOM Integrity Solutions Harald Myklebust, som har nesten 40 års erfaring innenfor HMS området.

Leder for forretningsutvikling i selskapet Klaus Myklebust, er svært glad for å ha fått i stand avtalen med MSS som ansvarlig for det norske markedet og røper samtidig at de nå har på plass distributør- og samarbeidsavtaler i til sammen 19 land.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger