Trelleborg Offshore sikret kontrakt i Sør-Korea

(Foto: Trelleborg)
Publisert 29. januar 2016

I sterk internasjonal konkurranse har Trelleborg sikret seg en betydelig kontrakt i Sør-Korea. Det skriver selskapet i en melding.

Ved hjelp av Trelleborgs unike brannbeskyttelsesteknologi, Firestop, skal 17 I-Tubes brannbeskyttelse på Egina FPSO. Brannbeskyttelsen skal tåle en 120 minutters jetbrann. Firestop er et gummibasert materiale for passiv brannbeskyttelse, som kan tilpasses for å møte kravene til spesifikke olje- og gassprosjekter og installasjoner. I tillegg til å beskytte mot brann, beskytter også Firestop materiale mot korrosjon, gir termisk isolasjon og mekanisk beskyttelse.

Arbeidet gjennomføres med Trelleborg sin nyutviklede mobile fabrikk MPU (Mobile Production Unit), så belegningen vil foregå på site i Sør-Korea.

– Vi er veldig stolte av å bli valgt av til dette prosjektet. Den kvalitet og gjennomføringsevne vi kunne tilby sørget for at vi vant denne jobben i et hardt, konkurransepreget marked, sier Business Manager Jarl Inge Skei.

– Arbeidet skal foregå i Sør-Korea, og vi vil benytte vår mobile fabrikk til jobben. Våre dyktige supervisors og operatører skal jobbe tett sammen med lokale samarbeidspartnere. Samarbeid med lokale selskaper ser vi på som meget spennende, og er også et konsept vi kommer til å se mer av i fremtiden. Vårt MPU konsept er tilrettelagt for brukt av lokale selskaper world wide og ikke minst i de markeder som krever local content, sier Skei.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger