Honeywell åpner nytt kontor i Bergen

Publisert 26. august 2014

… og utvider kontoret i Asker.

Honeywell Process Solutions kunngjorde i dag at de har åpnet et nytt kontor i Bergen og utvidet kontoret i Asker for bedre å kunne betjene olje- og gasskunder i Nordsjøen.

Utvidelsen av det eksisterende kontoret i Asker og åpningen av et nytt kontor i Bergen, vil ifølge selskapet øke antall tekniske eksperter som kan tilby prosjektutvikling, prosessekspertise, ingeniørkompetanse og teknologisupport samt salgs- og servicefunksjoner.

LES OGSÅ: Honeywell lanserer ny gassmåler

– Denne utvidelsen viser vår satsing på å betjene Nordsjøen og våre tallrike kunder i dette feltet. Honeywell har deltatt aktivt i Nordsjøen i flere tiår, og tilbyr all støtte for våre kunder mens vi fortsetter å utvikle de prosessene og teknologiene som er nødvendige i dette svært krevende miljøet, sier konsernsjef i Honeywell Process Solutions, Vimal Kapur i en melding.

– Honeywell har mer enn 50 undersjøiske installasjoner i Nordsjøen. Honeywells programsuite med integrerte løsninger, teknologier og produksjonsekspertise skal sørge for at virksomheter i bransjen kan holde styr på kostnadene ved automatiseringsprosesser og forbedre sikkerheten, i tillegg til at de kan oppfylle sine strategiske mål. Honeywells teknologier for undersjøisk drift omfatter Experion PKS og styringssystemer som både kan kobles sammen med ulike typer I/O-enheter og kjøre som vert for programmerbare applikasjoner. Dette gir operatører tilgang til tusenvis av datapunkter uten å måtte bytte ut maskinvare eller konvertere protokoller, og dette kan igjen føre til hurtigere respons, redusert nedetid og lettere vedlikehold, skriver selskapet i en melding.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger