Honeywell lanserer ny gassmåler

Publisert 7. april 2014

Gir mer nøyaktig måling av gass i rørledninger

Honeywell lanserte på fredag sin nyeste ultralydstrømningsmåler, som ifølge selskapet forbedrer effektiviteten for produsenter av naturgass ved hjelp av økt nøyaktighet ved måling av gasstransport gjennom rørledningene. Måleren har fått navnet USM GT400 Ultrasonic Flowmeter, og skal bidra til sikrere og enklere måling av gass i rørledninger.

Honeywells strømningsmålere brukes i dag i tusenvis av installasjoner over hele verden til måling av gassvolum i hele leverandør- og verdikjeden. USM GT400 måler volumet av naturgass på alle trinn under transport, lagring og bruk, noe som er viktig fordi volumet av transportert gass gjennom rørledninger måles for faktureringsformål.

– Fordi gassbransjen fortsetter å ekspandere, får selskapene knappere feilmargin når det gjelder å redusere drifts- og kapitalkostnader, og for å øke oppetid og redusere risiko. Nøyaktighet er nøkkelen til å holde seg på den rette siden av disse marginene, og USM GT400 anvender en enestående blanding av multipath-måleteknologi, elektronikk som er utprøvd i felten, sofistikert diagnostikk og enkel brukerflate for å sikre reell måleintelligens, sier Tony Tielen, visepresident i divisjonen Engineered Field Solutions hos Honeywell Process Solutions i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger