Høy utnyttelse av Songas riggflåte

Publisert 6. juni 2014

100 prosent oppetid for fire av fem rigger.,»Songa Dee» oppnådde en operasjonell effektivitet på 100 prosent og en inntjeningsgrad på 99 prosent i løpet av mai, på jobb for Statoil i Norge.

«Songa Delta» hadde også en operasjonell effektivitet på 100 prosent og en inntjeningsgrad på 100 prosent, på jobb for Statoil i Norge.

«Songa Trym» oppnådde en operasjonell effektivitet på 95 prosent og en inntjeningsgrad på 94 prosent i løpet av måneden, på jobb for Statoil i Norge. Riggen har vært blitt flyttet mellom to steder, og nedetid er relatert til brønnvedlikehold før utplassering av BOP.

«Songa Venus» oppnådde en operasjonell effektivitet på 100 prosent og en inntjeningsgrad på 96 prosent i perioden 1 til 6 mai 2014, på arbeid for Mubadala Petroleum i Malaysia. Riggen gikk av kontrakt 6. mai, og er nå på plass i Labuan i Malaysia, der riggen fortsetter videre arbeid.

«Songa Mercur» hadde en operasjonell effektivitet på 100 prosent og en inntjeningsgrad på 99 prosent i løpet av måneden, på arbeid for Idemitsu i Vietnam.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger