Publisert 4. februar 2000

Norwegian Test & Oil Services fusjonerer med underleverandør Inter Hydraulikk. Selskapet blir dermed totalleverandør innen hydrauliske systemer, komponenter og løsninger.

Norwegian Test & Oil Services (NTOS) ble etablert i 2001, holder til på ågotnes og driver med utleie av hydraulikkutstyr, utføring av tjenester, service og vedlikehold på susbearealtert utstyr, både nasjonalt og internasjonalt, skriver selskapet i en pressemelding.

Askøy-baserte Inter Hydraulikk ble startet to år tidligere enn NTOS, og beskrives som en betydelig leverandør av hydrauliske systemer og komponenter til de fleste markeder i bergensregionen. Selskapet representerer blant annet en av verdens største produsenter av hydrauliske komponenter, Parker Hannifin.

NTOS har 20 ansatte og regner med å omsette for vel 44 millioner kroner i 2009. Inter Hydraulikk har fire ansatte, og venter å omsette for tolv millioner kroner i år.

– Etter fusjonen har vi realistiske forventinger om å passere 70 millioner kroner i omsetning i 2010, skriver selskapene, som legger til selskapene vil ha gjensidig nytte av sammenslåingen og at de ser for seg store synergieffekter.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger