Publisert 4. februar 2000

IFS har i nyeste versjon av IFS Applications inkludert ny standard-funksjonalitet som støtter brasilianske legale krav, noe som vil bidra til en forenklet prosess for globale konsern som vil etablere seg i Brasil.

– Vi har mange globale olje- og gasskunder som er aktive i Brasil eller planlegger å etablere seg der, sier direktør Carl-Magnus Adamsson i IFS Center of Excellence – Oil & Gas.

Følger brasilianske krav
Den nye løsningen er utformet for å støtte globale konsern med virksomhet i Brasil og som vil ha en sentral database for sine internasjonale lokasjoner. Løsningen følger de komplekse legale krav som gjelder på det brasilianske markedet, inkludert håndtering av ulike skatteordninger og såkalte Nota Fiscal-dokument.??

– Gjennom lanseringen av en lokalisert løsning for Brasil forsterker vi vårt strategiske fokus og tilbyr et heldekkende forretningssystem som kan implementeres i et globalt miljø. Kundene har heller ikke behov for dyre tredjepartsløsninger ettersom løsningen støtter brasiliansk lovgigning, sier Adamsson.

Et globalt forretningssystem kan gi lavere kostnader gjennom redusert behov for databaser og mindre administrasjon. Ifølge selskapet vil løsningen også gi forbedret global kontroll og beslutningsgrunnlag, samt underlette innføring av standardiserte, enhetlige forretningsprosesser i geografisk utspredte organisasjoner.??

Først ute
En av de første kundene som vil bruke den nye Brasil-løsningen er det globale offshore skipsbyggingskonsernet STX OSV AS.??

– Vi ønsker å standardisere felles forretningssystem ved våre virksomheter i ulike deler av verden, men det er avgjørende at forretningssystemet støtter lokale legale krav og samtidig er fleksibelt og skalerbart, sier informasjonssjef Noralf Gamlem i STX OSV AS.

– Med den nyeste versjonen av IFS Applications dekkes de lokale kravene i Brasil og vi vil således kunne optimalisere effektiviteten i vår brasilianske virksomhet, sier Gamlem.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger