Publisert 4. februar 2000

IFS lanserer en ny versjon av IFS Instant Replication, en løsning for hurtig replikering av data mellom rigger eller fartøy til havs og virksomheten på land.

Løsningen replikerer dokumenter og transaksjonsdata fra vedlikeholds- og logistikkprosesser via satellitt.??

IFS Instant Replication er basert på standardfunksjonalitet i IFS Applications bransjeløsning for offshoreservice, og replikerer og overfører virksomhetsdata og dokumenter mellom offshoreenheter og virksomheten på land.??

Den største forbedringen ligger i forkortede replikeringstider – fra over ett døgn til ett fåtall minutter eller sekunder, avhengig av nettverskvalitet og belastning.??

– Vår nye replikeringsløsning er unik ettersom den sikrer hurtig og pålitelig dataoverføring på et applikasjonsnivå, selv under de mest krevende forhold. Løsningen er derfor godt egnet for ulike aktører innen olje og gassindustrien, eksempelvis seismikkselskaper og boreentreprenører med offshoreenheter som krever hurtig og pålitelig replikering og overføring av kritiske virksomhetsdata, sier teknologisjef Dan Matthews i IFS.??

– Løsningen er utviklet i tett samarbeid med noen av olje- og gassindustriens ledende virksomheter, men funksjonaliteten kan godt tilpasses til andre bransjer, eksempelvis skipsfart, sier Matthews.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger