IKM Instrutek styrkes

Publisert 3. juli 2014

Styrker sin posisjon innen tilstandsovervåking ettersom Elos Fixturlaser blir ACOEM.,- Vi er glade for å kunngjøre at det svenske selskapet Elos Fixturlaser AB har blitt kjøpt opp av den franske ACOEM Group, sier salgsdirektør Rune Hassum i IKM Instrutek AS.

IKM Instrutek AS er distributør av high-end-produkter, systemer og løsninger fra både Fixturlaser og ACOEM i det norske markedet. Med ACOEM som ny eier, mener Rune Hassum dette vil sikre en enda sterkere sammenheng mellom de tre selskapene.

Fixturlaser har siden 1984 blitt en av de store aktørene innenfor akseloppretting og spesielle justeringsløsninger over hele verden.

ACOEM tilbyr produkter og tjenester som omfatter smart overvåking, diagnostisering og løsninger.

IKM Instrutek AS leverer tilpassede tilstandskontrolløsninger til hver enkelt kundes behov og krav. IKM Instrutek er en godkjent serviceleverandør som utfører tilstandskontroll av maskiner om bord på rigger og skip etter DNV-GL og Lloyds Register.

– Kombinert med vårt komplette utvalg av tilstandsovervåkingsprodukter og -tjenester, og ikke minst høyt kvalifisert personell innen feltet forebyggende vedlikehold, vil denne nye konstellasjonen ytterligere styrke vår posisjon i markedet og klare visjon om vekst, sier Hassum.

IKM Instrutek AS har hovedkontor i Larvik, samt kontorer i Stavanger og Bergen. Selskapet har ca 60 ansatte og en omsetning på ca NOK 200 millioner.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger