Innovasjonspris til Statoil

Publisert 5. juni 2014

Arne MC Evensen fra Statoil vant Beredskapskonferansens pris for innovasjon og utvikling.,Prisen ble tildelt under konferansens tradisjonsrike middag i kveld. I begrunnelsen for tildelingen heter det:

”Mottageren av prisen til prisen jobber til det daglige som rådgiver i Statoils prosjekt rundt utvikling av telemedisinske løsninger og har vært prosjektleder og pådriver siden oppstarten i 2006.

Mottageren av prisen har vist en enestående evne til innovativ tenkning og utfordret organisasjonen for å innføre ny og ukjent teknologi innenfor vår bransje. Der andre har pekt på problemer, har mottageren sett utfordringer som kan løses. Uten mottageren sin sentrale posisjon og engasjement hadde nok ikke telemedisin vært utnyttet/utviklet i den grad den er blitt, samt inkludert god knytning mot spesialisthelsetjenesten.

Mottageren av prisen har presentert Statoil sin telemedisinske løsning både på nasjonale og internasjonale konferanser og har også være invitert fra sykehus i utlandet til å presentere løsningen. Han var en av finalistene til konsernsjefens HMS-pris i Statoil i 2013.”

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger