Inspirasjonspris til K. Lund Offshore

Publisert 12. september 2014

Tildelt pris under TPM/Lean nettverkskonferansen på Sola.,Det var under TPM/Lean nettverkskonferansen på Sola Quality Airport hotel torsdag kveld at oljeservicebedriften på Sola mottok prisen. Over 350 personer var tilstede på konferansen, hvor et av hovedtemaene var utfordringene som oljeservicebedriftene nå møter relatert til behovet for reduserte kostnader og styrket effektivitet, og hvordan ledelsesfilosofien “Lean” kan brukes til å komme over kostnadskneiken.

Prisen gikk til K. Lund Offshore AS ved Kåre Reke og Gaute Jørpeland.

I juryens begrunnelse heter det:
«Bedriften og spesielt Kåre og Gaute har vært betydelige pådrivere, eksempler og inpiratorer for en lang rekke bedrifter fra hele hele Vestlandet – i perioden
2006 til 2014. Kåre Reke er også initivtaker til TPM Lean Brukernettverket-som igjen har hatt en sterk inpirerende effekt.»

K. Lund Offshore har ved flere anledninger åpnet for bedriftsbesøk for å vise hvordan de jobber, noe de også gjorde senest i går.

TPM/Lean-metoden har sitt utspring hos bilprodusenten Toyota, og hensikten er å få til en enklere, smidigere produksjon med mindre utgifter og større fokus på verdien sluttproduktet har for kunden. K. Lund Offshore AS har vært en pådriver for at flere oljeservicebedrifter på Vestlandet skal samarbeid for et best mulig samlet resultat for bransjen.

K. Lund Offshore:
Oljeservicebedrift lokalisert på Sola. Leverer kompresjons- og løfteutstyr til olje- og gassindustrien i Norge og internasjonalt.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger