Publisert 4. februar 2000

AGR Petroleum Services har inngått en kontrakt med IntraPoint for bruk av deres programvare Crisis Manager på AGRs Emergency Response Centre.

AGRs senter er et andrelinje beredskapssenter for olje og gassindustrien, som både trening, opplæring og beredskapstjenester.

– Dette er en tillitserklæring til vårt arbeid med å støtte opp om olje- og gassindustrien. Vi har allerede lang erfaring fra å støtte operatører med deres beredskapsstyring, sier Idar Voldnes, administrerende direktør i IntraPoint i en pressemelding.

– Med strenge regelverkskrav løfter operatører over hele verden utførelsen av beredskapsstyring til det neste nivået. Løsningen som vi har utviklet dekker behovene til mange industrien, men det er ingen tvil om at olje- og gassindustrien er blant lederne innenfor beredskapshåndtering, sier Voldnes.

AGRs beredskapssenter har vært operativt siden 2007.

– Etter å ha sett på flere forskjellige beredskapsløsninger i markedet, valgte vi Crisis Manager fra IntraPoint på grunn av funksjonaliteten, og fordi det er godt utprøvd i markedet, sier Sjur Talstad, administrerende direktør i AGR Petroleum Services.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger