Publisert 4. februar 2000

Bjørge har halt i land tre rammeavtaler med en verdi på rundt 45 millioner kroner. Nå skal det overflatebehandles!

LIKER UTVIKLINGEN: Konsernsjef Stig Feyling.
(Foto: BJøRGE)

Kontraktene er det Bjørges underenhet Norwegian Coating Technology (NCT) som står for, og de skal levere overflatebehandling til henholdsvis Heli-One (Norway) AS, NLI Odda og Aker Solutions.

– NCT har gått fra å være en liten lønnsom enhet til nå å ha veldig gode marginer for denne bransjen, sier konsernsjef Stig Feyling i Bjørge ASA til Oilinfo.

Han forteller at staben har økt fra 35 ansatte til nærmere 90 ansatte siden selskapet ble kjøpt opp i 2005, og at omsetningen har økt fra rundt 40 millioner til 80 millioner i året.

– Da vi overtok selskapet hadde det få rammeavtaler og nesten ingen ordrereserver. I dag har vi rammeavtaler med en estimert verdi på rundt 300 millioner kroner. Vi har modernisert anleggene både på Notodden og på ågotnes for flere millioner kroner for å imøtegå den økende etterspørselen, sier konsernsjefen til Oilinfo, som mener årsaken til den gode utviklingen er en kombinasjon av godt lederskap, motiverte ansatte og at selskapet klarer å leverer varene til rett tid, riktig kvalitet og til konkurransedyktige priser.

Til Heli-One skal NCT levere overflatebehandling av helikoptermotordeler, mens leveransene til NLI Odda og Aker Solutions gjelder overflatebehandling av komponenter til offshore- og subseasystemer.

Avtalene har en varighet på 3 år.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger