Publisert 4. februar 2000

K. Lund Offshore har tatt i bruk Lawson M3 Equipment Service Management and Rental Suite for å holde styr på sitt utleieutstyr.

Selsskapet har også lisensiert flere andre programvarepakker fra Lawson knyttet til kontor, salg og service- og utleieplanlegging. Programvaren vil tas i bruk ved selskapets kontorer i Norge og Brasil.

– En av grunnene til at vi valgte Lawsons løsning for oljeserviceindustrien var en innledende evaluering som viste at programvareløsningen kunne tilby en 94 prosents funksjonell match med våre behov, sier Gunnhild Vik, prosjektleder hos K. Lund Offshore.

– Vi regner med at denne løsningen vil spare inn 35 prosent av innkjøpsbudsjettet vårt, sier Gaute Jørpeland, daglig leder hos K. Lund Offshore.

Lawson har hovedsete i Minnesota i USA, og har utviklet spesialløsninger for oljeindustrien.

– Med ett integrert og skalerbart forretningssystem fra Lawson kan selskaper som K. Lund Offshore bedre styre sin kjernevirksomhet. Programvaren bringer med seg transparens og én versjon av virkeligheten, og gjør det dermed lettere for dem å jobbe sammen på en mer effektiv måte, sier Ron Kubera, daglig leder i Lawsons avdeling for utstyrservicestyring og utleie, i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger