Publisert 4. februar 2000

Add Energy-selskapet Add Novatech er nominert til en britisk miljøpris som skal deles ut i London 22. april. – Nominasjonen kom uventet, sier daglig leder Geir Husdal.

– Denne nominasjonen kom uventet, men vi er naturligvis stolte av å være nominert til denne prisen. Vi er en liten, men effektiv og høyst kompetent organisasjon som har spesialisert oss på å kunne kvantifisere utslippene fra oljevirksomheten, sier daglig leder i Add Novatec, Geir Husdal, i en pressemelding.

– å kunne vise igjen i konkurranser hvor også de store, multinasjonale selskapene med sine store ressurser deltar, er selvfølgelig svært motiverende, legger han til.

Selskapet er nominert til Green IT Awards i klassen «beste miljøregnskapssystem». Det britiske Department of Energy and Climate Change er hovedsponsor for prisen, og minister Lord Hunt skal ifølge meldingen være til stede under utdelingen.

Add Novatec har utviklet en internettbasert programtjeneste kalt Nems Accounter for registrering, kontroll og rapportering av utslipp til luft og sjø, samt avfall fra oljevirksomheten. Tjenesten brukes i dag av operatører på norsk, dansk og britisk sokkel.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger