Karsten Moholt inngår Schneider Electric-avtale

Publisert 21. februar 2014

Bergensbedriften skal selge og utføre service på Schneiders frekvensomformere.,- Schneiders frekvensomformere er nye produkter for Karsten Moholt. Vi har allerede gjennomført flere interne kurs i samarbeid med Schneider for å videreformidle kunnskap om produktene internt, sier Jan Oddvar Skulstad i Karsten Moholt.

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring, og leverer helhetlige løsninger innen elektrisk distribusjon og installasjon, automasjon for industri, bygg og boliger, sikker strømforsyning og kjølesystemer, samt sikkerhetsløsninger.

– Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med Schneider Electric. Arbeidet gjør at vi hever kompetansen på enda flere områder internt hos oss, noe som gir store muligheter videre, sier Skulstad.

– Vi er glade for dette samarbeidet med Karsten Moholt, da det vil gjøre oss bedre i stand til å gi god service til våre kunder innen marine- og offshore relatert virksomhet. Avtalen vil omfatte større frekvensomformere, både når det gjelder igangkjøring, service og vedlikehold, sier Erling Sandstad, produktsjef frekvensomformere i Schneider Electric.

Karsten Moholt AS betjener kunder innen energi, offshore, shipping og subsea- industri. Bedriften har spesialisert seg på arbeid tilknyttet overhaling og reparasjon av maskiner, samt utstyrssalg og gjennomføring av ISO-sertifiserte kurs.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger