Publisert 4. februar 2000

Keppel FELS, hvor Skeie Drilling & Production har tre rigger under bygging, vil støtte opp om restruktureringsplanen til Skeie, som har hatt problemer med å betale regningene fra verftet.

UNDER BYGGING: Jackuper under bygging ved
Keppel FELS i Singapore. (Foto: KEPPEL)

Det ble i går kjent at obligasjonseierne i Skeies lån ikke støttet opp om restruktureringsplanen til selskapet, men at selskapet likevel ville forsøke å gjennomføre planen. Nå viser Keppel Skeie tillit, og gjør det klart at selskapet støtter opp om Skeies planer.

– Keppel FELS støtter opp om og vil delta i denne restruktureringen. Så fort en tredjedel av obligasjonseierne er enige, vil restruktureringen fortsette som tidligere varslet, sier en talsperson for Keppel ifølge Upstream. Hun understreker også at arbeidet med de tre riggene som er under bygging ved verftet vil fortsette, på tross av at selskapet ikke har betalt de siste to regningene på riggene.

Keppel har en eierandel i Skeie Drilling & Production på under ti prosent, og partene har blitt enige om å utsette leveringsdatoene på de tre riggene med mellom fire og seks måneder. I utgangspunktet skulle riggene være ferdige i mars, august og desember neste år.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger