Publisert 4. februar 2000

I alt 139 personer har meldt seg på Oljeindustriens Landsforenings informasjonsseminar om prosjektet Kjemisk helsefare i olje- og gassindustrien, som skal arrangeres i Stavanger 3. april. – Over all forventning, sier OLF.

– Vi hadde ventet et sted mellom 50 og 100 deltakere, men nå blir vi 139 personer. Det er over all forventning, og viser at det er et viktig budskap som bransjen er opptatt av, sier kommunikasjonsrådgiver i OLF, Kjetil Hjertvik, til Oilinfo.

Det store prosjektet OLF har begynt på skal gi et helhetlig bilde av den nåværende og tidligere eksponeringssituasjonen, beskrive og tette igjen kunnskapshull og bidra til at næringen blir bedre til å håndtere risikoene rundt kjemikalier i olje- og gassektoren.

I invitasjonen til seminaret, som ble sendt ut i begynnelsen av mars, sier fagsjef for HMS i OLF, Carsten Bowitz, at det var viktig at linjeledere, HMS-ledere, fagpersonell, verneombud og andre som arbeider med kjemikalier blir oppdatert på det omfattende prosjektet.

På talelisten står Gunnar Breivik fra StatoilHydro, Sigvart Zachariassen fra Petroleumstilsynet, Tone Kjelsberg fra Arbeids- og inkluderingsdepartementet, Tone ødegaard fra Arbeidstilsynet, John Efskind fra OLF, Marianne Dalene fra Institut Før Kemisk Analys Norden og Knut Thorvaldsen fra OLF.

– Påmeldingslisten viser at det kommer mange fra de store selskapene, men også at mange mindre selskaper og selskaper i leverandørindustrien prioriterer dette. Det sier oss at næringen er interessert i å følge opp, sier Hjertvik til Oilinfo.

Seminaret arrangeres på Radisson SAS Atlantic Hotell i Stavanger torsdag 3. april.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger