Kjøper Fjell

Bergen Group (Arkivfoto: Harald Walderhaug)
Publisert 2. februar 2015

Bergen Group Services AS melder i dag at de har inngått avtale med BR industrier AS om kjøp av virksomheten til industribedriften Fjell Industries AS på Sotra. Overtagelsen skjer med virkning fra 1. februar 2015.

– Bergen Group Services AS er inne i en vekstfase som krever større lokaler og flere ansatte. Kjøpet av virksomheten i Fjell Industries AS gir oss tilgang til begge deler, sier adm. direktør Frode Johansson i Bergen Group Services AS i meldingen.

Fjell Industries AS har i dag rundt 40 ansatte. De er spesialister på design, produksjon og reparasjon av varmevekslere, trykkbeholdere, tørker, inndampere og rørsystemer – i tillegg til produksjon av sveiste strukturer og rørsystemer. Selskapet har også egen serviceavdeling. Bedriften holder til i leide lokaler i det allsidige industrimiljøet på Straume Sør i Fjell kommune like utenfor Bergen.

– Vi har vokst ut av våre lokaler på Midtun og disse er nå i ferd med å selges.  Aktiviteten vil derfor i løpet av kort tid bli flyttet over til Fjell Industries AS sine leide lokaler på Straume.  Dette gjør at vi øker produksjonsarealene våre fra 700 til ca. 4.000 kvadratmeter. I tillegg får vi tilgang til en bygningsmasse som i langt større grad er tilrettelagt for fremtidig produksjons- og serviceoppdrag, forklarer Frode Johansson.

Bergen Group Services AS er et heleid datterselskap av børsnoterte Bergen Group ASA. Selskapet har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor olje / gass og maritim service.  Aktiviteten har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen. I tillegg har selskapet en produksjonsavdeling på Midtun i Bergen. Selskapet har i dag nærmere 130 fast ansatte og en omsetning på ca. 250 millioner kroner.

Selskapet overtar alle de 40 ansatte i Fjell Industries AS, og sier i meldingen de er ”optimistiske med tanke på fremtidig aktivitetsnivå.”

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger