Kjøper opp Poseidon Consulting Services

Publisert 24. mai 2013

IKM Consultants AS kjøper 100 % av aksjene i Poseidon Consulting Services AS (PCS) av Siemens AS, Norge, og overtar dermed 150 konsulenter.,- Konsulentene har hovedsakelig erfaring fra Subsea og Pipeline og vil være et betydelig supplement til IKM Consultants sin konsulentgruppe, skriver IKM Consultants i en melding.

– Gjennom dette oppkjøpet kan IKM Consultants tilby ytterligere spisskompetanse og et bredere spekter av konsulenter og spesialister til selskapenes felles kunder i olje- og gassindustrien. Oppkjøpet inkluderer selskapets UK avdeling med løpende kontrakter og rammeavtaler. Selskapene vil kunne tilby sine tjenester gjennom felles rammeavtaler både nasjonalt og internasjonalt. Dette fører IKM Consultants AS opp blant de tre største selskapene som leverer konsulenttjenester til den norske olje- og gassindustrien og styrker vår strategiske posisjon i markedet, heter det videre i meldingen.

– Størrelse er viktig for å kunne tilfredsstille kravene til kvalitet og bredde og er en forutsetning for rammekontrakter med de store aktørene i markedet. Disse bidrar igjen til flere spennende jobbmuligheter som gjør oss mer attraktive for potensielle konsulenter, sier daglig leder i IKM Consultants AS Per Oscar Knudsen.

Selskapet melder også om at de opplever stor etterspørsel etter personell til andre deler av Europa og Asia. Selskapet er derfor i ferd med å styrke kontoret i Aberdeen og følger sine kunder ut i det asiatiske markedet.

– Det vil være stor aktivitet i vårt marked i flere år fremover, og IKM skal ta del i denne aktivitetsøkningen både i Norge og internasjonalt», sier Arne Vervik, Divisjonsdirektør i IKM Gruppen.

Siste fra forsiden

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger