Landsdekkende logistikkontrakt til NorSea Group

Publisert 12. februar 2014

NorSea Group har inngått en landsomfattende kontrakt med et konsortium av operatørselskap om levering av base- og logistikktjenester.,Kontrakten trådte i kraft i januar 2014 og har en varighet på 3 år, pluss opsjoner på inntil 6 år.

Selskapene i konsortiet har et omfattende boreprogram på minimum 18 brønner, spredt rundt på den norske sokkelen. Sammen har de kontrahert semien «Borgland Dolphin», til å utføre boreoperasjonene.

NorSea Group skal levere forsyningstjenester til riggen samt tilknyttede basetjenester som transport, lager, tollbehandling og avfallshåndtering. Kontrakten gir selskapene muligheten til å benytte alle NorSea Groups ni forsyningsbaser langs hele Norges kyst i denne borekampanjen.

– Vi er veldig glade for denne kontraktstildelingen. Dette er en ny bekreftelse på at vi har klart å utvikle attraktive logistikkløsninger til den norske olje- og gassindustrien, sier Lars Haug, COO i NorSea Group.

Selskapene i konsortiet er Wintershall Norge AS, Tullow Oil Norge AS, Suncor Energy Norge AS og E.ON E&P Norge AS. Forventet oppstart på første brønn er utgangen av første kvartal.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger