Publisert 19. august 2020

Lasse Iversen overtar 1. september som administrerende direktør i Axess Group etter Børge Gjeldvik, som tiltrer rollen som styreleder i selskapet.

Iversen begynte i Axess i 2015 og har de siste fire år vært selskapets økonomidirektør. Iversen er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen i Bergen.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer nå som Børge velger å ta en annen og mer overordnet rolle i konsernet. Axess er et veldig bra selskap med flinke ledere, ansatte og eiere. Dagens situasjon rundt Coronaviruset er selvsagt utfordrende for oss, og vår aktivitet er betydelig påvirket. Vi har gått fra sterk vekst til fall i omsetning og har måttet tilpasse oss dette. Men vi er fortsatt lønnsomme, bunnsolid og rigget for fremtiden, og dagens situasjon gir oss også nye muligheter, sier Iversen i en pressemelding.

Børge Gjeldvik, som har ledet Axess-gruppen siden han grunnla selskapet i 1998, går inn som styreleder i Axess Group og administrerende direktør i Axess Holding AS.

Siste fra forsiden

+

Skal bore pilotbrønner på Lunde og Ørn

Granskingsrapport klar: – Hendelsen hadde potensial til å bli en dødsulykke

+

26 uplanlagte besøk i året: – Forventede utfordringer i en oppstartfase

+

Skal bore produksjonsbrønner og topphull på Sleipner

+

Noble Integrator har spuddet Alvheim Deep

Sikrer seg tre nye brønner og muligheter for enda flere

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger