Ledelsen i Altus Intervention kjøper selskapet
Pressemelding
3. september 2020
Ledelsen i Altus Intervention kjøper selskapet
Pressemelding
3. september 2020

Ledergruppen i brønnintervensjonsselskapet Altus Intervention har overtatt selskapet gjennom en såkalt management buy-out.

Altus Intervention har hovedkontor i Stavanger, og er en leverandør av brønnintervensjonstjenester og nedihullsteknologi til olje- og gassindustrien. Selskapet har rundt 1100 ansatte og aktiviteter i ti land, inkludert i Norge, Danmark, Storbritannia, Nord-Amerika, Midtøsten, Afrika og Asia.

Ledergruppen overtar selskapet Oz MidCo AS (Altus Intervention) fra EQTs fond EQT VI, i en transaksjon støttet av et bankkonsortium. Den nåværende ledergruppen, under konsernsjef Åge Landros ledelse, overtar majoriteten av aksjene og vil ansette et nytt styre.

– Vi er fornøyd med den finansielle støtten som gir oss en solid finansiell plattform å videreutvikle selskapet fra, til fordel for både kundene og medarbeiderne våre, sier Åge Landro.

– EQT har vært en solid og svært støttende eier som har bidratt med betydelige investeringer og FoU-tiltak som tilrettelegger for videre vekst i vår egenutviklede teknologivirksomhet, samtidig som det gjør oss i stand til å forsvare vår sterke posisjon innen brønnintervensjonstjenester i Nordsjøen. Planen er at Altus Intervention skal fortsette å vokse utfra det sterke grunnlaget vi har lagt.