Publisert 4. februar 2000

Lokasjonssjef Jan Erik Rugland i National Oilwell Varco Stavanger gir seg for å begynne i investeringsselskapet HitecVision. Hans etterfølger er Odd Leon Bjerga, som har jobbet i NOV-systemet siden 1990.

GIR STAFETTPINNEN VIDERE: Jan Erik Rugland
(t.v.) gir seg som lokasjonssjef for NOV
Stavanger. Her sammen med Jørgen Arnesen fra
COSL Drilling Europe under en
simulatoroverrekkelse tidligere i år.
(Foto: HENRIK ARNESTAD SALTHE)

Jan Erik Rugland har jobbet i over 16 år i i National Oilwell Varco, de siste fem som Vice President Stavanger Operations, og går nå over til investeringsselskapet HitecVision. Selskapet oppstod etter at Hitec-gründer Jon Gjedebo solgte boreutstyrsavdelingen i Hitec til nettopp National Oilwell Varco, og spesialiserer seg på investeringer i oljeserviceindustrien.

Rugland blir erstattet av Odd Leon Bjerga, som siden 1990 har jobbet blant annet som ingeniør, avdelingsleder i NOV og leder i et tidligere Hitec-selskapet.

– De siste fem årene har han jobbet for National Oilwell Varco internasjonal og reist fra land til land og drevet med coaching av forskjellige divisjoner, blant annet rettet mot arbeidsprosesser og kvalitetsprosesser, forteller HR-direktør Kjell Hammen i NOV Norge til Oilinfo.

Hammen forteller at selskapet har som policy at om en har aktuelle og kvalifiserte kandidater til ledige stillinger i selskapet, så gir en dem en sjanse.

– Hovedårsakene til at vi har valgt Odd Leon som ny lokasjonssjef i NOV Stavanger er at han har en god formell bakgrunn som passer godt sammen med driften, i tillegg til at han har erfaring fra flere deler av selskapet, også sentralt i konsernet. I tillegg tror vi han har de egenskaper som trengs for å lede et lokasjonskontor, der det er behov for gode evner innenfor motivasjon, inspirasjon og det å holde enheten sammen. Der tror vi Odd Leon har det vi trenger, sier Hammen til Oilinfo.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger