Leverer til Vard

Publisert 2. september 2014

Parat Halvorsen skal levere kjeleanlegg til fire av Vard gruppens nybygg.,Parat Halvorsen AS er blitt valgt som leverandør av kjelanlegg til fire av Vard gruppens nybygg av type Vard 1 08 design. Parat skal levere kombinerte varmtvann og dampanlegg med en kapasitet på 1250kW og som til daglig driftes som en ren varmtvannskjel for båtens hotell og HVAC anlegg. Det elektriske kjelanlegget kan om nødvendig omstilles til dampmodus dersom båten mobiliseres for en skarp ORO situasjon. Anlegget oppfyller alle nødvendige krav til NOFO 2009 regelverk.

Skipene som skal bygges er av type Vard 1 08, konstruert av Vard design i Ålesund, en PSV med lengde på 108 meter, bredde på 18 meter og et dekksareal på totalt 830m2. To av anleggene skal leveres til Vard Singapore og deres skipsverft Vard Vung Tau i Vietnam. De to andre anleggene skal leveres til Vard Aukra.

Båtene som bygges i Vietnam er bestilt av og skal leveres til det tysk baserte rederiet E. R. Offshore med levering i 2015 og 2016. Reder og bestiller av båtene som skal bygges hos Vard Aukra er Nordic American Offshore, og begge skipene skal leveres i løpet av 2015.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger