Publisert 4. februar 2000

Selv om driftsresultat før avskrivinger og spesielle poster landet på på minus 16,9 millioner kroner for årets andre kvartal er ikke alt trist, ordreserven samme periode økte med hele 705 millioner kroner.

Grenland Group skriver i sin andrekvartalsrapport at omsetningen i årets andre kvartal var Betydelig lavere enn samme periode i fjor, men at denne perioden med lavere aktivitet har blitt brukt til å bygge opp kompetansen for å hevde seg senere.

Og resultatene har nok ikke latt vente på seg, selskapet har dratt inn flere store kontrakter den siste perioden, blant annet modifikasjonskontrakt på åsgard og oppgradering av vanninjeksjonsanlegg på Gullfaks. Også flere prosjekter for FMC er lagt inn i ordreboken. Ordrereserven som lå på 439 millioner kroner ve utgang av forrige kvartal har dermed økt med 705 millioner kroner til 1.144 millioner kroner.

Alt i alt har andrekvartalsinntektene gått ned fra 438 millioner kroner til 224,6 millioner kroner fra i fjor, noe har gitt et endelig resultat på minus 19,1, mot pluss 1,5 millioner i fjor. Dette er en differanse på 30,6 millioner kroner.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger