Lloyd’s Register med Johan Sverdrup-kontrakt

Publisert 4. mars 2014

Lloyd’s Register Consulting skal gjennomføre tekniske risikoanalyser og sikkerhetsstudier i forbindelse med Johan Sverdrup-utbyggingen.,Johan Sverdrup-feltet er et av de største oljefunnene på norsk sokkel, og har en beregnet produksjonsfase på 50 år. Oljefeltet er ifølge Statoil den viktigste nye utbyggingen på norsk sokkel, og Lloyd’s Register blir underleverandør til Aker Solutions i deres forprosjektering (FEED) av de fire plattformene som utgjør første fase av utbyggingen.

– Vi er stolte over at Aker Solutions velger oss til dette prestisjetunge oppdraget» sier Bjørn Inge Bakken, Administrerende direktør i Lloyd’s Register Consulting.

– Det er en meget komplisert utbygging, og god kontroll med risiko og sikkerhet er kritisk for prosjektet. Vi ser på det som en stor anerkjennelse av vår kompetanse og erfaring at Aker Solutions velger oss som partner i dette prosjektet.

Lloyd’s Register Consulting vil ha ansvaret for å gjennomføre kvantitative risikoanalyser, inklusive konsekvensanalyser av potensielle ulykker. Dette gjøres ved hjelp av avanserte analyseverktøy og programvarer, og vil sysselsette en gruppe eksperter både i Norge og Storbritannia det kommende året.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger