Publisert 4. februar 2000

It-leverandøren Logica har inngått et strategisk samarbeid med Synergi Solutions. Samtidig får selskapet overført 25 konsulenter fra sistnevnte i Stavanger.

– Logica Norge har stort fokus på sin olje- og gassvirksomhet i Stavanger, og for Synergi Solutions har det vært et mål å nå ut i det globale markedet med sin meget konkurransedyktige løsning for operasjonell risikostyring, skriver Logica i en pressemelding.

Det er flere årsaker til at selskapene tar dette skrittet. For Logicas vedkommende var det en viktig strategisk beslutning å få muligheten til å bli en eksklusiv integrasjonspartner. For Synergi var Logicas sterke leveransekraft og det faktum at selskapet er etablert i 36 land verden over avgjørende.

– Ved å nå overta et ekspertisesenter i Stavanger, vil man kunne tilby kundene en global partner på profesjonell hånderting av risikostyring. Synergi leverer markedets mest fleksible og kostnadseffektive HMS- og risikostyringsverktøy. Denne typen tjenester er svært verdifulle for de markedssegmenter Synergi opererer i, som inkluderer olje og gass miljøet, skriver Logica.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger