Mer komfort til sjøs

Publisert 21. februar 2011

Skipseierne tar viktigheten av gode sove- og boforhold offshore seriøst, og nå slår Blue Water Shipping og International Shipping Partners seg sammen for å tilby «Comfort at Sea».

Av Magnus Birkenes

De to selskapene har undertegnet en avtale som i praksis skal markedsføre International Shipping Partners (ISP) flåte mot offshoreindustrien under navnet «Comfort at Sea», og vil tilby 23 fartøyer, inkludert ferger, cruise- og hotellskip for bruk som bolig- og akkomodasjonsenheter.

ISP vil lede samarbeidet, mens Blue Water Shipping (BWS) vil fokusere utelukkende på markedsføring gjennom eksisterende og nye kontakter.

– Kombinasjonen av våre to selskaper vil bli en stor merkevare i industrien, og våre intensjoner er å bli markedsledende innen dette segmentet (bolig- og akkomodasjonsfartøy, red.). Vi har komplette detaljer for nettsteder og brosjyrer, og det kommersielle arbeidet er i gang for første charter. Vi vil med dette kunne tilby offshoreindustrien skreddersydde hotelløsninger til sjøs, sier ISPs grunnlegger Niels-Erik Lund i en kommentar.

ISP har tidligere tilbydd og brukt sine skip som bolig- og oppholdsskip blant annet i Mexicogulfen etter orkanen Katrina og i Haiti etter jordskjelvet i 2010.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger