Mer multiklient for EMGS flåte

Publisert 7. oktober 2013

Men Electromagnetic Geoservices (EMGS) bedret sin utnyttelsesgrad i tredje kvartal kontra samme periode 2012.,Utnyttelsesgraden for tredje kvartal endte på 77 prosent sammenlignet med 69 prosent i tredje kvartal 2012, melder selskapet. Av dette utgjorde kontraktsseismikk 35 prosent, mens 42 prosent var multiklient–programmer. Fordelingen i 3Q 2012 var henholdsvis 53 og 16 prosent.

Fartøyet ”BOA Thalassa” tilbrakte hele tredje kvartal 2013 med innhenting av 3D elektromagnetiske ( EM) -data under en USD 35 millioners kontrakt i Asia. Denne ble utvidet med USD 15 millioner i juni, og fartøyets utnyttelsesgrad i tredje kvartal var 91prosent.

”BOA Galatea” tilbrakte første halvdel av tredje kvartal med innsamling av 3D EM data under et multiklient -program i Foz do Amazonas -området i Brasil. Den 15. august , begynte skipet å mobilisere til Mexico og en USD 99,8 millioners kontrakt med Pemex, med oppstart 14. september. Fartøyets utnyttelsesgrad var 71 prosent for tredje kvartal.

”Atlantic Guardian” har innhentet 3D EM -data under et multiklient -program i Barentshavet i hele tredje kvartal, og hadde en utnyttelsesgrad på 95 prosent i perioden.

”EM Leader” er opptatt fram til 15. juni. Den 3. september chartret EMGS fartøyet for en periode på tre måneder , og fartøyet begynte å mobilisere for Vest-Afrika, hvor det vil begynne å operere under avtalen varslet i Letter of Intent 13. september, så snart avtalen er sluttført. Fartøyet hadde en utnyttelsesgrad på 0 prosent i perioden.

EMGS vil offentliggjøre selskapets tredje kvartals rapport 14. november.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger