Publisert 4. februar 2000

Proserv har fått tildelt en kontrakt på fjerning av en plattform i Mexicogulfen til en verdi av sju millioner dollar, eller vel 35 millioner kroner.

Kontrakten omfatter en avslutningsplan for to plattformer med tilhørende brønner samt fjerning av rørledninger og undervannstilkoblinger. Selskapets underdivisjon for avslutningsvirksomhet vil ha den totale marine styringen av prosjektet, skriver Proserv i en pressemelding.

– Proservs omfattende ekspertise og erfaring med avslutningsprosjekter og leverandørtjenester posisjonerer Proservs underdivisjon som en leder innen dette området i Mexicogulfen. Våre tjenester knyttet til avslutningsarbeid, leverandørtjenester og ingeniørtjenester er høyt anerkjent internasjonalt for sin kapasitet til å kunne tilby fullstendige avslutningspakker, sier visepresident for Abandonment Services USA, Huey Kliebert, i meldingen.

Proserv skriver også at det har kjøpt opp det amerikanskbaserte selskapet Twachtman Snyder and Byrd, som det har samarbeidet med i lang tid.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger