Publisert 4. februar 2000

DNO Internationals månedlige produksjon kravler opp igjen etter en laber måned i september. På tross av effekten av den muslimske høytiden Id, rapporterer selskapet om høyere produksjon i tredje kvartal.

I september var selskapets andelsproduksjon på 21,534 fat per dag, mens kvartalet sett under ett viste en produksjon på 24.956 fat per dag.

– September-produksjonen var lavere enn i august, primært på grunn av Id-feiringen i første halvdel av måneden. Selskapets produksjon viser en merkbar økning sammenlignet med andre kvartal på grunn av høyere lokale salg av olje i Kurdistan i Irak, skriver DNO.

Selskapets største felt, Tawke, ligger nord i Irak, og DNO International har enda ikke sikret seg eksporttillatelse for oljen fra sentralmyndighetene i Bagdad. Det betyr at selskapet må selge oljen sin på det lokale markedet i Kurdistan, til lavere priser enn selskapet ville fått ved eksport.

Selskapet rapporterer at de forventer et dårligere resultat i oktober, på grunn av et mer labert salg. Selskapet skriver i en børsmelding at de forventer en andelsproduksjon på mellom 16.000 og 18.000 fat per dag.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger