Publisert 4. februar 2000

Module Solutions & Systems (MSS) i Stavanger har fått kontrakt med Aibel for å levere en kontormodul til StatoilHydros Njord A-plattform. Kontrakten er i første omgang verdt rundt to millioner kroner.

Ifølge en pressemelding fra MSS har kontrakten en varighet på to år, med leveranse i april 2009. Enheten er 24 kvadratmeter stor, og skal inneholde syv arbeidsstasjoner.

Daglig leder Morten Alstadsæther i MSS forteller til Oilinfo at kontrakten har opsjoner for utleie i flere år utover den opprinnelige kontraktstiden, og at kontrakten i utgangspunktet er verdt rundt to millioner kroner.

– Jeg tror vi har fått denne kontrakten fordi vi har levert en del moduler til Aibel tidligere, og at vi har vært inne i en tidlig fase for å komme fram til rett konsept til deres behov. Vi leverer et helhetlig produkt der vi blant annet bistår i forbindelse med installasjon og lignende, og slik eliminerer vi mye risiko for kunden. Vi leverer ikke bare en boks og sier at noen andre må få til å installere den, forteller Alstadsæther til Oilinfo.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger