Publisert 4. februar 2000

Module Solutions & Systems AS (MMS) er utpekt som strategisk samarbeidspartner i Norge av det britiske selskapet Pipex px.

Selskapet tilbyr en rekke unike egenutviklede komposittløsninger for offshore applikasjoner, som for eksempel Marrs rekkverksløsninger og Cocoon Shroud subsea beskyttelsesstrukturer.??

Kunngjøringen kommer like etter at ledelsen og salgsansvarlige i MSS har vært på et todagers besøk ved Pipex px produksjonsanlegg i Glasgow og Plymouth.

– Vi er virkelig imponert over hva vi har blitt presentert for og sett under vårt todagers besøk ved Pipex produksjonsfasiliteter i Glasgow og Plymouth. Ikke minst deres unike kompetanse og brede erfaring innen engineering og design av fenolbaserte komposittløsninger, samt innovasjonsevne er av stor betydning for å møte industriens utfordringer, som vekt- og korrosjons problemer, sier daglig leder Kjetil Jacobsen i MSS

– Her er snakk om store besparelser som kan realiseres for våre kunder, tilføyer en tilfreds leder for forretningsutvikling Morten Alstadsæther.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger