Publisert 4. februar 2000

Selv om det meste var bra, kan Aker Kverner Well Service notere seg ett avvik fra regelverket etter Ptils tilsyn med kabeloperatørenes arbeidssituasjon tidligere i år.

I en pressemelding skriver Ptil at tilsynet ble gjennomført med intervjuer av personell i AKWS og StatoilHydro, samt verifikasjoner på Statfjord C.

– Det er vårt inntrykk av AKWS har etablert et omfattende styringssystem for oppfølging av helse, miljø og sikkerhet. Det er også vårt inntrykk av selskapet samarbeider med StatoilHydro slik at kabeloperasjonsaktivitetene blir gjennomført på en sikkerhetsmessig god måte, skriver Ptil.

Tilsynet registrerte også god trivsel, åpen kommunikasjon, at det satses på kompetanse gjennom fagopplæring av lærlinger og oppbyggingen av et eget treningssenter på Forus.

På minussiden ble det avdekket avvik fra regelverkskrav knyttet til tilrettelegging av arbeidsmiljø og Human Factors-forhold. Det er også identifisert forbedringspotensial innen områdene bemanning og kompetanse, styrende dokumenter og håndtering av arbeidstillatelser på Statfjord C.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger