Publisert 4. februar 2000

Total er ferdig med testingen på Victoria og er nå i ferd med å plugge og å forlate brønnen. Informasjonssjef Dag Olaf Ringe sier at Oljedirektoratet trolig vil informere om resultatet i neste uke.

– Vi er i ferd med å avslutte borejobben på Victoria, og er inne i det som på godt norsk heter «plug and abandon»-fasen. Hvis været og alt det tekniske er på vår side, kan riggen være på vei bort fra Victoria neste helg, sier informasjonssjef i Total, Dag Olaf Ringe, til Oilinfo.

Det innebærer at testfasen er avsluttet, og at Total nå sitter på store datagrunnlag som skal analyseres i tiden som kommer. Ringe sier at selskapet i samsvar med god praksis lar Oljedirektoratet sende ut pressemelding om resultatet på Victoria, og at dette trolig vil skje i neste uke.

Total gikk i gang med testing av avgrensningsbrønn 6506/9-1 for rundt fire uker siden. Når riggen «West Phoenix» har plugget brønnen, skal den videre til Hild – et Nordsjø-funn Total ønsker økt innsikt i. Hild-funnet ligger i utvinningstillatelse 040.

Les også: Siste innspurt på Victoria

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger