Nå skal oljebransjen mates med skje

Publisert 5. mars 2013
Gjestene på konferansen Norsk undervannssymposium skal bli matet 16 retter dandert på skje av servitører av det andre kjønn. – Jeg er spent på hvordan det blir oppfattet, sier leder av konferansekomiteen.

,Det er mandag 11. mars at deltakerne på konferansen Norsk undervannssymposium i Haugesund møtes til en get together før konferansen starter for alvor dagen etter. Men mandagsmiddagen er noe annerledes enn en vanlig middag.

Konseptet heter Spoons, og serveres av firmaet Extreme Dinners. Konseptet har blant annet blitt beskrevet som en euforisk og erotisk matopplevelse. Her blir 16 forskjellige retter dandert på skjeer. De mannlige gjestene blir matet av en kvinnelig servitør, mens de kvinnelige gjestene blir matet av en mannlig.


Balansegang

– Det er klart at vi med dette konseptet har tatt steget lenger enn de fleste restauratører. Dette er innenfor folks intimsfære og det krever en hårfin balansegang, men responsen er udelt positiv, for det er heller ingen som tvinges til å mates, heter det.

Konseptet mottok Gladsmakprisen for best mat på Gladmat i 2007, ifølge Norsk Petroleumsforening.

I tillegg til de 16 rettene, serveres det syv viner.

Konservativ bransje
Leder av komiteen for Norsk undervannssymposium Arme Roar Holden sier at han er spent på hvordan dette blir tatt imot.

– Det skal mingles og det blir servert 16 forskjellige retter på skje på mandagen. En servitør har et visst antall gjester. Det blir første gang for min del med dette konseptet, og jeg er veldig spent på hvordan det blir tatt i mot, sier komitelederen.

– Spesielt fordi dette er en konservativ bransje, legger han til. Han tror dog ikke at dette vil fremstå som i overkant ekstravagant.

– Det er 16 retter, men det er kun en munnfull av hver. Jeg vil si det er nesten det motsatte av ekstravagant, da rettene er relativt enkle. Men jeg må si at jeg er spent på hvordan dette oppfattes, sier han.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger