Nordic Steel kjøper Stamas Productions

Foto: Nordic Steel
Publisert 16. januar 2023

Nordic Steel kjøper 100 prosent av aksjene i Stamas Productions AS, en aktør innen fabrikasjon og installasjon av stålkonstruksjoner og piping.

– Vi er svært glade for at Stamas Productions blir en del av Nordic Steel. Stamas Productions er et selskap som i flere tiår har levert kvalitet til mange ulike sektorer. Det er et selskap som utfyller oss, blant annet med deres kompetanse innen industrirørlegging, rørsystemer og piping. Sammen skal vi tilføre enda mer verdi til kundene våre, sier Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel Group.

Stamas Productions AS ble etablert i 2001 og var eid 90 prosent av Stamas Solutions AS og resterende av nøkkelpersonell.

– Nordic Steel er en veldig god partner for Stamas Productions, det åpner for spennende muligheter for både ansatte og videre vekst. Jeg opplever Nordic Steel som en særdeles profesjonell aktør, med moderne fasiliteter og fremtidsrettet arbeidsmetodikk, og ikke minst et veldig godt miljø både faglig og sosialt, sier Pål Svanes, styreleder i Stamas Productions AS og daglig leder i Stamas Solutions AS.

Siste fra forsiden

+

Equinor forbereder ny utvidelse av Johan Sverdrup

+

Planlegger fire nye subseafelt bygget ut mot Skarv

+

Har tatt fjorårets største funn ett steg nærmere utbygging

Ocean Installer skal skifte stigerør på Åsgard A

Tildelt seksårig ISO-kontrakt på Ekofisk

+

Mistet stigerør på 5,2 tonn ned på boredekk

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger