Publisert 4. februar 2000

Norwegian Energy Company melder om rekordtall både når det gjelder omsetning, oljeproduksjon og resultat i tredje kvartal. Sistnevnte er tre ganger så stort som i forrige kvartal.,

GRUNN TIL å SMILE: Noreco-sjef Scott Kerr.

Resultatet etter finansielle bevegelser og skatt landet på 135 millioner kroner, tre ganger så bra som i andre kvartal.

Selskapet produserte 15,400 fat oljeekvivalenter per dag i tredje kvartal. Selskapet regner med en produksjon i fjerde kvartal på 14,000 fat, noe som gjør at selskapet nå girer opp spådommen på selskapet totale produksjon i 2008 til 12,750 fat oljeekvivalenter i døgnet.

– Vi er veldig fornøyd med selskapets utvikling. Oljeproduksjonen har nådd rekordnivåer og er stigende. åtte av ni undersøkelsesbrønner har vært vellykket, og den operasjonelle omsetningen er mer enn doblet det siste året, sier administrerende direktør Scott Kerr i en pressemelding.

Selskapet peker på blokk 22/14A nær Huntington-feltet på britisk sokkel som et av selskapets lovende prosjekter. Der skal det bores flere brønner, og Noreco håper de vil påvise at feltet går over i blokk 22/14A.

– Vi får snart vite om Huntington-feltet strekker seg inn i blokk 22/14A, og vi legger nå planer som om det skulle skje. Vi tror faktisk at alle oljefunn i Huntington-området er gode nyheter for Huntington-utviklingen, siden det vil føre til mer økonomisk utvikling, lenger feltlevetid og lavere kostnader per fat produsert olje, sier Kerr.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger