Publisert 4. februar 2000

Norisol skal doble omsetningen og har kjøpt opp Isoteam AS som et ledd i denne planen.

– Norisol Norge AS og Isoteam AS signerte den 11. juni 2012 en avtale som innebærer at Norisol overtar alle Isoteams aksjer med virkning fra 1. januar 2012. Oppkjøpet er i tråd med Norisols vekststrategi, som går ut på å doble omsetningen innen 2015, skriver Norisol i en melding.

Norisol Norge tilbyr tjenester innen ISO-fagene – isolering, stillas og overflatebehandling, samt asbestsanering og innredning. Størsteparten av selskapets kunder er knyttet til olje- og gassvirksomheten, landbasert industri og bygge- og anleggsbransjen.

– Vi har klare ambisjoner om å vokse de nærmeste årene, både organisk og gjennom oppkjøp. Intensjonsavtalen vi nå har inngått med Isoteam er et resultat av denne strategien, og vil gi oss flere muligheter på østlandet. En vesentlig del av Isoteams omsetning ligger i Oslo-området, sier administrerende direktør i Norisol Norge, Merethe Knappskog.

Isoteam AS holder til i Moss. Selskapet utfører arbeid innen kuldeisole­ring, mantling og varmeisolering og føyer seg slik sett naturlig inn i Norisols produktspekter.

– Vi er glad for at avtalen med Isoteam er i boks, og gleder oss til å få nye dyktige medarbeidere på laget, sier Knappskog.

Norisol Norge har kontorer på Sola, i Porsgrunn, Kristiansand, Drammen, Fredrikstad, Bergen, Stord, Kristiansund og Aberdeen og omsatte i 2011 for 317 millioner kroner. Selskapet er en del av det danskeide Norisol-konsernet, som har rundt 1000 ansatte og en årsomsetning på rundt 900 millioner kroner.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger