Publisert 4. februar 2000

Aibel åpner i dag sitt nye kontor i Harstad som skal betjene Norne-feltet, og lover at det skal dryppe på den lokale leverandørindustrien. – Dette betyr at lokale bedrifter blir viktige for utførelsen av Norne-oppdraget, sier Aibel-topp.

REKRUTTERER: Aibel i Harstad. (Foto: AIBEL)

Aibel vant i sommer en stor kontrakt på vedlikeholds- og modifikasjonsarbeid på Norne-feltet for Statoil. Foreløpig har selskapet ansatt over 20 medarbeidere til kontoret, som i dag skal åpnes av Harstad-ordfører Helge Eriksen. Selskapet har som mål at det i løpet av ett år skal være knyttet 40 medarbeidere til kontoret.

– Når vi åpner kontor i Harstad er det et uttrykk for optimisme og ekspansjon. Vi har allerede kontor i Hammerfest, og styrker vår posisjon og nærvær i Nord-Norge, sier Jan Skogseth, administrerende direktør i Aibel, i en pressemelding.

Aibel har inngått samarbeid med Momek Group, som også samarbeider med de ti selskapene som har slått seg sammen i Hålogaland Olje og Energi.

Les også: Aibel satser i Harstad (PetroNord.no)

– Dette betyr at lokale bedrifter blir viktige for utførelsen av Norne-oppdraget, sier Skogseth, og legger til at selskapet ønsker å legge til rette for et godt samspill med lokale bedrifter.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger