NorSea med Total-kontrakt

Publisert 13. desember 2012

NorSea AS har inngått en avtale med Total E&P Norge om levering av basetjenester i forbindelse med Martin Linge-utbyggingen og selskapets leteaktivitet.,Kontrakten har en verdi på om lag 400 millioner kroner.

NorSea skal gjennom kontrakten, som har en varighet på åtte år + åtte årlige opsjoner, levere basetjenester i forbindelse med prosjektutvikling og operasjon av Martin Linge-feltet, samt til generell letevirksomhet operert av Total.

– Tildelingen av kontrakten er av stor betydning for oss og vi ser fram til et godt samarbeid, sier Rune Veenstra, administrerende direktør i NorSea.

– I forbindelse med kontrakten starter vi allerede neste år byggingen av et nytt skreddersydd terminalbygg for å imøtekomme Totals behov.

Martin Linge-kontrakten omfatter blant annet forsyningsbasetjenester som lasting og lossing, interntransport, lagerbygg, uteareal for lagring, personell og trucker samt installering og drifting av RFID (Radio Frekvens Identifikasjon) teknologi i forbindelse med sporing av kritisk bore- og driftsutstyr.

I avtalen ligger også tilleggsopsjoner på blant annet levering av marin gassolje (MGO) og flytende naturgass (LNG) samt bruk av andre baser i NorSea Group-systemet. Gruppen opererer, gjennom sine eierinteresser, ni forsyningsbaser langs norskekysten.

Kontrakten har oppstart 1. juli 2013.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger