Publisert 4. februar 2000

Icon Offshore AS i Kristiansund og finske Oy SteelDone Group Ltd har undertegnet en samarbeidsavtale.

Denne avtalen innebærer bedre kostnadseffektivitet og service, fra fabrikasjon til ferdigstillelse for våre eksisterende og nye kunder, skriver Icon Offshore i en melding.

Icon Offshore har aktiviteter innen sveising, mekanikk og rør. Oy SteelDone Group Ltd. er leverandør av krevende sveiset og maskinert stålkonstruksjoner samt utstyr og montering av alle typer strukturer og tilbyr løsninger som tar hensyn til de spesielle behovene til olje, gass og energibransjen.

– For Oy SteelDone Group og ICON Offshore sine kunder vil dette bety at større konstruksjoner og nye produkter vil bli montert og produsert i Kristiansund til ett felles nytt marked for begge selskapene og deres kunder. Fabrikasjon vil bli utført i Finland og Kristiansund. All styring av prosjektene fra start til slutt vil bli gjort av erfarne prosjektledere med lang erfaring med on- og offshore prosjekter, heter det videre i meldingen.

Selskapene får med dette tilgang til et felles havneområde og verkstedlokale i Kristiansund, blant annet med et verksted på 5000 kvadratmeter, 35 meter løftehøyde og løftekapasitet på 180 tonn.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger