Publisert 4. februar 2000

Det Stavangerbaserte selskapet Reelwell har fått tildelt Offshore Technology Conferences Spotlight on New Technology Award. – Dette viser at teknologien er en stor nyhet for boremarkedet, sier Reelwells Ove Hole.

Reelwell har utviklet et nytt borekonsept som er spesielt egnet for komplekse reservoar. I høst skrev vi om selskapets besøk fra det nasjonale saudiarabiske oljeselskapet Saudi Aramco , og i mai skal selskapet til OTC i Houston, verdens største oljemesse. I den forbindelse søkte selskapet på messens Spotlight on New Technology Award. Det gikk rett hjem hos fagjuryen.

VINNER: Markedssjef Ove Hole i Reelwell er
godt fornøyd med pristildelingen.
(Foto: REELWELL)

– Stor nyhetsverdi
– Dette betyr at vi får et stort banner som henger over oss i messehallen, vi blir tildelt en pris og vi får en 30 sekunders video som vil rulle i foajeen under messen. I tillegg får vi god pressedekning. Alt i alt betyr dette en bedre markedsføring av oss selv, og det er en bekreftelse på at teknologien er en innovasjon med stor nyhetsverdi for boremarkedet, sier salgs- og markedssjef Ove Hole i Reelwell til Oilinfo Weekend.

En del av Reelwell-konseptet er at borekaks suges opp gjennom borestrengen, samtidig som boret presses ned i bakken av et stempel. I tillegg er det en ventil i borekronen som gjør at man kan stenge av nede i brønnen om trykket blir usikkert.

14 vinnere
For å vinne prisen, må teknologien være ny, innovativ, utprøvd og med stort potensial. I tillegg har OTC stilt som krav at det må være bred interesse for teknologien i industrien. I år har 14 teknologier blitt plukket ut til å få prisen. Blant vinnerne i fjor ble det norske selskapet Cubility tildelt prisen for sin Mudcube-teknologi.

– Vi bruker anledningen til å eksponere oss i det geografiske området, for det er mange aspekter ved vår teknologi som gjør at den er spennende å få eksponert mot Mexicogulfen. I fjor vant Cubility, og det er klart at den oppmerksomheten en får henger gjerne litt igjen i markedet, sier en stolt Hole til Oilinfo Weekend.

Denne saken er hentet fra Oilinfo Weekend . Oilinfo Weekend er vårt ukentlige, mailbaserte nyhetsbrev som oppsummerer ukens nyheter og bringer frem menneskene bak nyhetene i oljebransjen. I tillegg presenterer vi mat/vin stoff, offshore-været og golftips.

Her bestiller du abonnement på Oilinfo Weekend . Tjenesten er gratis!
Weekend-redaksjonen kan tipses på magnus@oilinfo.no

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger