Publisert 4. februar 2000

Den norske oljemyggen North Energy har fullført den offentlige emisjonen og gjør debut på Oslo børs i dag, fredag.

Selskapet har ustedet 12.086.899 nye aksjer til en pris på 26,50 per aksje, og North Energy melder at det var stor etterspørsel fra både internasjonale og norske investorer.

Om lag 95 prosent av tilbudsaksjene er tildelt institusjonelle investorer og rundt fem prosent er tildelt i tilbudet til retailinvestorer i Norge. Internasjonale investorer er tildelt rundt 71 prosent av tilbudsaksjene, mens de ansatte har totalt 4.200 aksjer.

Aksjene i North Energy blir tatt opp til handel på Oslo axess i morgen, og vil handle under tickeren NORTH, skriver North Energy.

I tillegg til emisjonen vil selskapet utstede 1.886.792 vederlagsaksjer til en kurs på 26,5 per aksje i forbindelse med oppkjøpet av 4 sea energy.

– Vi er svært fornøyd med å ha gjennomført en vellykket emisjon, som er en viktig milepæl for North Energy. Gjennom noteringen på Oslo Axess får aksjnærene en mulighet til å handle aksjen på en regulert markedsplass. Emisjonen gir North Energy finansiell styrke til å gjennomføre vårt ambisiøse boreprogram samt vurdere andre forretningsmuligheter, sier Erik Karlstrøm, administrerende direktør i North Energy.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger