Ny aktør i Offshoreindustriens HR & Ledelseskonferanse

Publisert 22. oktober 2013

HR & Ledelseskonferansen har vært arrangert av Offshore Arena tre år på rad. Nå får konferansen en ny partner. ,Årets konferanse, som går av stabelen i Stavanger midt i november, fokuserer på samspillet mellom toppledelsen i organisasjonen og HR-avdelingen, med vekt på strategisk forretningsdrift og veien til måloppnåelse. Operatørselskap, leverandører og akademia samler seg her for kompetanseheving, kunnskapsdeling, motivasjon og optimalisering av arbeidsforhold og jobbtilfredshet. Til konferansen kommer blant annet Leif Johan Sevland fra ONS (men for de fleste kjent som populær stavangerordfører gjennom 16 år); Tor Arnesen fra AS Norske Shell; Anders Dysvik fra BI; og Cecilie Schou Andreassen fra Universitetet i Bergen, for å holde foredrag for og om toppledelse og organisasjonsutvikling, rekruttering, kompetanseutvikling og prestasjonskultur.

– Konferansen har etablert seg som en viktig møteplass for ledere og medarbeidere innenfor Human Resource Management, et kjernefag i moderne organisasjonsdrift, sier forretningsutvikler i Petro Media News, Leif Roger Torgersen.

– Dermed passer arrangementet svært godt inn i vår eksisterende konferanse- og produktportefølje.

Skiller ut konferanse for rekruttering

Torgersen kan videre fortelle at bedriften ser store muligheter for videreutvikling av HR & ledelseskonferansen.

– Vi kjenner godt til konferansen og dagens eier, Hugo Halvorsen, fra tidligere samarbeid. Vi er ikke i tvil om at konferansen passer godt inn i vårt produktspekter. Derfor trer vi nå inn som årets markedsførings- og mediepartner, og overtar fra neste år eierskapet, samtidig som Hugo fortsetter i programkomiteen. Vi skal bygge videre på det gode arbeidet som er utført til nå, og fra 2014 vil konferansen i enda større grad spisses mot ledelse – og personaladministrative utfordringer, sier han.

Torgersen mener konferansen fyller et behov hos bransjen, men stopper ikke der:

– Rekrutteringsfaget er i seg selv blitt så stort og utfordrende at vi gir det en helt egen konferanse, første gang arrangert i mars 2014. Vi jobber for at dette skal bli industriens største rekrutteringskonferanse for olje-, gass- og leverandørindustrien, og programmet er på plass og offentliggjøres i neste måned, sier han.

– Som leverandør har vi behov for å kjenne våre kunders utfordringer og målsettinger så godt som mulig, og gjennom disse to konferansene lærer vi direkte av de beste. I tillegg ønsker vi å få menneskene som arbeider med personaladministrasjon ut av sin hektiske arbeidsdag på kontoret, og by dem på faglig påfyll og ny energi.

Egen jobbportal
Videre kan Torgersen melde at Petro Media News de siste to årene har opplevd sterk vekst i antall lesere på sine nyhetsportaler, og jobb og arbeidsliv er temaer som tydelig fenger leserne.

– Derfor har vi utvidet våre tjenester med petrojobb.no, en egen hub dedikert ene og alene for rekruttering til jobb i norsk olje- og gassindustri, sier han.

– Det er utrolig stor interesse fra arbeidssøkere til industrien. På to måneder har vi fått flere tusen ”følgere” på våre sosiale nettverk -grupper tilknyttet jobb-og arbeidsliv, og vi ser at besøksstatistikken generelt øker voldsomt med antall ledige stillinger som publiseres. ”Employer branding” er blitt en viktig del av vårt driftsgrunnlag, og sammen med de to fagkonferansene blir vi nå enda bedre på å jobbe for rekruttering til norsk olje og gassindustri, sier Torgersen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger