Ny CEO i Safetec

Publisert 13. november 2014

Frank Vollen tiltrådte 1. november 2014 som ny administrerende direktør i Safetec.,Safetec er en del av ABS Group of Companies, og Vollen inntar med dette også rollen som Vice President i Houston-baserte ABS Group. Frank Vollen vil ha hovedbase i Trondheim.

Vollen kommer fra Statoil, hvor han de siste ni årene har hatt en rekke lederstillinger innen blant annet feltutvikling. Vollen har tidligere jobbet i Safetec, med en fartstid på nærmere 20 år i ledergruppen og i operative funksjoner, og vender nå tilbake til et selskapet.

– Vi setter stor pris på at Frank Vollen nå kommer tilbake til Safetec og vi ser frem til å starte et nytt, innbringende kapittel i ABS Group sammen med ham, sier David Montague, Senior Vice President i ABS Group.

– Safetec har hatt stor vekst både faglig og geografisk siden sist jeg var i selskapet, og når vi nå i tillegg er en del av ABS Group har vi alle forutsetninger for å lykkes med å videreutvikle vår sterke posisjon i markedet. Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som administrerende direktør i en organisasjon som rommer så mange dyktige folk, sier Frank Vollen.

Safetec ble etablert i 1984, og er leverandør av rådgivningstjenester innen sikkerhet, pålitelighet og beredskap til offshoreindustrien, maritim næring og landbasert virksomhet. I 2012 ble Safetec en del av ABS Group, med over 2000 ansatte verden over.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger